Scouts

Ben je tussen de 11 en 14 jaar? Dan is de Scouts de speltak voor jou! We hebben elke vrijdagavond van 19.15 uur tot 21.15 uur opkomst en we doen van alles. Van pionieren, tochten lopen en bosspelen tot lekker rustig en gezellig knutselen of koken. Elke week wat anders!

Simone en Jasper pionieren het vlot

Zoals je kunt zien dragen Scouts een beige blouse met speltakteken, installatieteken en naambandje, onze groepsdas en een dasring.

Kamp

Naast de vrijdagavonden gaan we meerdere keren per jaar op kamp. Traditioneel gaan we in de zomer een week op zomerkamp. Tijdens die week ga je samen met de andere Scouts erop uit en beleef je van alles en nog wat. Vaak is er een hike (speurtocht), pionieren, dagje de stad in en soms een dropping. Verder heb je met je patrouille (je team) een eigen keuken (die je zelf bouwt) en kook je je eigen eten. Kun je dat nog niet? Geen probleem! Dat leer je vanzelf. En nog iets leuks aan kamp: elke avond kampvuur!

Jason en Ryan proberen het vuur weer aan te krijgen.

Jason en Ryan proberen het vuur weer aan te krijgen.

Behalve zomerkamp proberen we elk jaar op Intercamp te gaan. Dit is een internationaal kamp voor Scouts uit 10 verschillende landen.

Lijkt dit je wat? Kom gerust eens langs op vrijdagavond van 19:15 tot 21:15 uur.
Meer informatie via scouts@sintstanislaus.nl