Brieven

BERICHT 23 juni 2016

Inschrijving jubkamp 2016

Afsluitdag 2016

Beste ouders,
Bijgesloten vindt u:
– Brief Afsluitdag 2 juli
Zoals al op onze programma stond, zijn alle meiden op 2 juli welkom op de afsluitdag van dit seizoen. Deze vindt plaats tussen 12.30uur en 16:00.
– Inschrijving Jubileum kamp 2016 op 17 en 18 september
Ter gelegenheid van ons 70e jubileum gaan we in september met de hele groep op kamp. Natuurlijk hopen we dat uw dochter daar ook bij wil zijn! Verdere informatie in bijgesloten brief. Mocht u via email willen inschrijven, vult u dan onderstaande informatie in via een reply op deze email.
Indien u te weinig tijd heeft om de betaling mee te geven aan uw dochter, laat ons dat dan even weten dan verstrekken we u ons rekening nummer.
Ons huidige programma
waarin u ziet dat we aankomende opkomst naar de Zump gaan, we verzamelen dan bij het clubhuis van de voetbalvereniging De Vriendenschaar op de Pinksterbloem.
De eerste opkomst van het nieuwe seizoen is weer op 23 augustus.

 

Rest me niets anders dan u een hele fijne zomerperiode toe te wensen,
Natuurlijk ook namens de rest van de leiding;
Tabaqui, Mang, Ka, Mor, Mowgli & Raksha

 

 

BERICHT 31 Oktober 2015

160109_Weekend Kampbrief

Beste ouders,
Ook dit jaar gaan we natuurlijk weer op IJsberenweekend met de Welpen-Meiden – een nachtje weg in de vertrouwde omgeving van ons eigen clubgebouw. Hierbij een brief met verdere informatie.

Op zaterdag 30 januari verzamelen we om 13.00 uur in ons clubgebouw (na het middageten). Op zondag 31 januari om 16.00 kunt u uw dochter weer ophalen
We verblijven het weekend in ons eigen clubgebouw.
Mocht er tijdens het kamp een noodgeval voordoen dan kunt u ons bereiken onder de nummers in onze bijgesloten brief.

Wilt u het onderstaande formulier invullen (ook als uw dochter niet mee gaat op weekend kamp – we hebben graag voor alle meiden deze informatie compleet) en op of voor 23 januari bij ons inleveren? Dat kan via email of op papier.
Het kampgeld bedraagt €12,50. De kampbijdrage graag voor of op 30 januari contant meegeven in een envelop met de naam van uw dochter.
Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd, maar mochten er nog vragen zijn dan kunt u altijd contact met ons op nemen via bovenstaande contactgegevens.

Met vriendelijke groet,
De welpen-meiden leiding

 

 

 

install1

 

 

gips2gips3

 

 

 

 

 

 

 gips